Be Homes historie går tilbake til 2005, da Jonathan Hankar forlot Belgia og reiste til California for å jobbe for et boliginnredningsfirma.

Han er overrasket over å bare finne maskinfremstillede produkter til hjemmet. Jonathan bestemte seg for å grunnlegge Be Home med målet om å tilby unike, håndlagde og bærekraftige produkter.

Etter nesten 15 år med fortsatt vekst og suksess i Nord-Amerika ble Be Home lansert i Europa i januar 2019 med Gregory Hankar ved roret. Å introdusere Be Home in Europe var deres mangeårige mål, og de er veldig fornøyde med dette samarbeidet mellom brødrene.

Be Home leverer håndlagde "Home & Lifestyle" produkter. Nye kolleksjoner utvikles hver sesong i tråd med deres verdier: håndlaget, ansvarlig og bærekraftig. Be Home er et samfunnsansvarlig selskap dedikert til prinsippene om rettferdig handel og like muligheter. De jobber tett med familiedrevne selskaper og kooperativer som behandler sine arbeidere rettferdig og med respekt. Det er et privilegium å samarbeide med håndverkere fra Vietnam, Bolivia, Thailand, Tunisia, India og Indonesia. Produktene deres er håndlagde, hvert produkt er derfor unikt, med sitt helt eget særpreg.

Finn oss på
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo
Registrer deg for nyhetsbrev